مقالات آموزشی چمن مصنوعی

فرچه زنی چمن مصنوعی

فرچه زنی چمن مصنوعی

فرچه زنی چمن مصنوعی در واقع به کمک دستگاه فرچه زنی انجام می‌شود که هم در زیبایی خواب چمن و هم در ایمن بودن آن تاثیر زیادی دارد.چرا  که به وقت نصب مقداری گرانول و سیلیس  مابین الیاف چمن مصنوعی ورزشی ریخته می‌شود تا حالت ایستای خود را حفظ کنند.

در یک نمای کلی ممکن است این گرانول یا هر ماده دیگری مثل سیلیس ظاهر چمن را شلخته نشان دهد که با فرچه زنی چمن مصنوعی این مشکل حل خواهد شد.

در این مقاله در مورد موضوع فرچه زنی و دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی اطلاعات بیشتری را ارائه خواهیم داد.

  • فرچه زنی چمن مصنوعی چیست
  • دلایل استفاده از فرچه زنی
  • مشخصات ظاهری دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی
  • مزیت‌های استفاده از فرچه زنی چمن مصنوعی
  • بهترین فرچه زنی چمن مصنوعی
  • نحوه استفاده از دستگاه فرچه زنی
  • خرید فرچه زنی چمن مصنوعی

فرچه زنی چمن مصنوعی چیست

چمن مصنوعی سال‌هاست که در بیشتر مکان‌های عمومی و خصوصی مورد استفاده قرار می‌گیرد.امروزه کاربران متوجه شده‌اند که چمن طبیعی مخارج و هزینه بیشتری را در بر خواهد داشت که چندان به صرفه نیست.

برای همین است که در صورت استفاده از چمن مصنوعی باید به روش‌های مراقبت و نظافت آن هم دقت داشته باشیم تا بتواند عمر مفید بیشتری داشته باشد.دستگاه فرچه زن ، دستگاه برس چمن مصنوعی و یا براشینگ چمن مصنوعی برای مراقبت و نگهداری چمن مصنوعی تدارک دیده شده است که انواع متفاوتی دارد.

برس زدن الیاف چمن مصنوعی به کمک دستگاه مخصوص انجام می‌شود که این دستگاه ویژگی‌های خاص خود را دارد.دارای اجزای تشکیل دهنده است که در ادامه این مقاله بدان اشاره خواهیم کرد.

وقتی اقدام به نصب چمن مصنوعی ورزشی می‌کنیم، مخصوصا در زمین‌هایی با متراژ بالا مثل استادیوم‌های ورزشی فرچه زنی چمن مصنوعی کاملا ضروری است.

برس دستی چمن مصنوعی

چرا که حین نصب  برای داشتن حالت ایستای چمن از موادی سخت مثل گرانول و سیلیس استفاده می‌کنند.

این مواد باید به درستی مابین الیاف چمن پخش شوند تا مرتب و منظم به نظر برسند.اینجاست که دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی به کار می‌آید و می‌توان از طریق آن عمر چمن را به حداکثر افزایش داد.

از طرفی با پخش شدن مواد نامبرده ایمنی بازیکن هم در حین بازی تامین می‌شود.

دلایل استفاده از فرچه زنی چمن مصنوعی

در بسیاری از مواقع کاربران گمان می‌کنند چون چمن مصنوعی از الیاف غیر طبیعی تشکیل شده است دیگر نیازی به هیچگونه مراقبت ندارد.

بنابراین قبل از خرید به توضیحاتی که به آن‌ها داده می‌شود دقت نمی‌کنند.اما همین چمن مصنوعی هم به نظافت و مراقبت نیاز دارد.

در طول زمان در اثر رفت و آمد یا بازی‌های مکرر چمن به یک طرف مشخص حالت خواب پیدا می‌کند که نباید بدین صورت باشد.چمن مصنوعی باید به صورت ایستا طراوت و شادابی خود را حفظ کند اینگونه بر  طول عمر چمن هم تاثیر زیادی خواهد گذاشت.

اینجاست که اهمیت فرچه زنی چمن مصنوعی بالا می‌رود  و باید این موضوع را بعد از نصب چمن مصنوعی در نظر بگیریم.

میتوان از برس زنی چمن مصنوعی برای مدل چمن های تزئینی نیز استفاده کرد . در برخی موارد ، چمن مصنوعی به دلیل رفت و آمد زیاد و کوبش پا ، دچار له شدگی و شگستگی نخ چمن شده است . در این شرایط میتوان با برس کشیدن الیاف چمن به ایستایی بیشتر آن کمک کرد.

مشخصات ظاهری دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی

دستگاه فرچه زنی چمن ، به دو مدل دستی و برقی در بازار موجود است . از مهمترین اجزای تشکیل دهنده دستگاه چمن زنی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فرچه از نوع تفلونی با عرض تقریبی 80 سانتی متر
  • گیربکس
  • الکتروموتور یا همان دینام
  • شاسی از نوع فلزی
  • چهار حلقه از لاستیک

در مورد میزان مصرف انرژی این دستگاه جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد، به این دلیل که با همان برق 220 ولت شهری به راحتی قابل انجام است.با وصل کردن این دستگاه به پریز به راحتی می‌توانید استفاده کنید.

البته دقت داشته باشید که کیفیت هر یک از این تجهیزات در قیمت نهای و طول عمر دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی نقش موثری دارد.

مزیت‌های استفاده از فرچه زنی چمن مصنوعی

مزیت‌هایی که این دستگاه برای چمن مصنوعی دارد، بسیار زیاد و متعدد هستند.برخی از آن‌ها به شرح زیر می‌باشند:

زیبا و یکدست شدن چمن مصنوعی

زیبایی ظاهری چمن مصنوعی وقتی خود را نشان می‌دهد که به صورت عمودی و مرتب و یکدست کنار هم قرار بگیرند.

نه اینکه خواب نامنظم چپ و راست به خود بگیرند و این موضوع بر منظره کلی چمن تاثیر بد می‌گذارد.

از فرچه زنی چمن مصنوعی کمک می‌گیریم تا در شانه زدن درست و صحیح چمن به ما کمک کند.

افزایش طول عمر چمن مصنوعی

دستگاه برس زنی در افزایش طول عمر چمن مصنوعی بسیار موثر است.به این دلیل که الیاف تشکیل دهنده چمن آشغال و ریز ذرات آلوده هوا را کاملا به خود جذب می‌کند.

از آنجایی که مواد شیمیایی در هوای آزاد بسیار زیاد هستند و مخصوصا برای چمن‌های ورزشگاهی که در هوای آزاد می‌باشند.

بنابراین قبل از شستن باید خوب گرد و غبار حاصل از آلاینده‌ها را بزداییم تا مطمئن باشیم همه آن‌ها از پرزهای چمن گرفته شده‌اند.

و اگر اقدامی برای زدودن آلودگی‌ها نکنیم به مرور زمان باعث پوسیدگی و از هم گسیخته شدن چمن مصنوعی می‌شود که براقی و شادابی چمن را کم می‌کند

از طرفی نباید در مصرف این نوع دستگاه زیاده‌روی کنید چرا که موجب نازک شدن تار و پود الیاف چمن مصنوعی می‌شود.و زودتر از موعد سطح چمن صاف می‌شود.

ایمن بودن

برای بازی ایمن بازیکن‌ها روی چمن مصنوعی باید از گرانول و سیلیس استفاده کنیم. این ها همان مواد پرکننده چمن مصنوعی می باشند .

این مواد جلوی زمین خوردن و سٌر خوردن بازیکن را می‌گیرند. همچنین در افزایش طول عمر چمن نقش مهمی دارند.اما از آنجا که بیشتر مواقع مواد نامبرده به صورت  دستی یا حتی ماشینی ریخته می‌شوندد، منظم پخش نمی‌شوند.پس باید به صورت منظم و یکدست در بین چمن مصنوعی قرار بگیرد.

پخش سیلیس و  گرانول با فرچه زن چمن مصنوعی

براشینگ چمن مصنوعی این کار را انجام می‌دهد و همین موضوع برای امنیت و ایمنی بازیکن نقش موثری دارد. چرا گه گرانول لاستیکی چمن مصنوعی و شن سیلیس را به صورت یکنواخت پخش خواهد کرد .

در نهایت مانع از گره خوردگی و تو هم رفتگی الیاف چمن مصنوعی می‌شود و سطح صاف و روان را برای بازی بازیکنان فراهم می‌آورد.

بهترین برس چمن مصنوعی

بهترین فرچه زنی چمن مصنوعی به انواع مختلفی تقسیم می‌شود که عبارتند از:

  • برقی
  • سیمی
  • دستی

فرچه زنی چمن مصنوعی دستی

این نوع فرچه تقریبا می‌توان گفت شبیه یه یک تی می‌باشد که دارای الیاف محکم و مقاوم است .وقتی آن را بر روی سطح چمن منصوعی بکشید این قابلیت را دارد که زباله‌های موجود را خارج کند.

اما در نهایت دستی است و معمولا برای مکان‌هایی که مساحت بالایی ندارند گزینه مناسبی است.

برس دستی چمن مصنوعی

فرچه زنی چمن مصنوعی برقی

براشینگ چمن مصنوعی برقی که با ولتاز 220 ولت کار می‌کند، با وصل کردن ،ن به پریز قابل استفاده است.

این نوع فرچه شاید بهترین نوع برس زنی چمن مصنوعی باشد که برای مساحت‌های بزرگ مثل باشگاه و زمین‌های ورزشی گزینه ایده‌آلی خواهد بود.

فرچه زنی چمن مصنوعی سیمی

برس های سخت که جنس آن‌ها از سیم یا فلز هستند که اصلا برای مراقبت و نگهداری چمن مناسب نیستند و  نهایتا باید با فواصل کم  انجام شود تا آسیبی بر الیاف چمن مصنوعی وارد نشود.

نحوه استفاده از دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی

شاید در ابتدا گمان کنید که برس زدن چمن مصنوعی دقیقا مشابه همان جارو کشیدن بر روی فرش است.پس به همان منوال شروع به تمیز کردن و فرچه کشیدن می‌کنید.

اما این روش متدهای خاص خود را دارد که تقریبا یک کار تخصصی است، بنابراین تا جایی که ممکن است از یک تیم متخصص کمک بگیرید.

این موضوع بیشتر برای چمن مصنوعی ورزشی که در بیشتر مواقع مورد استفاده قرار می‌گیرد یا در مکان‌های تفریحی نیاز به مرتب کردن دارند، بیشتر مورد اهمیت قرار می‌گیرد.

اما در مجموع استفاده به موقع از براشینگ چمن مصنوعی باید به جهت مخالف خواب چمن شانه یا برس کشیده شود.

این موضوع باعث طراوت، براق شدن  و منظم شدن و همچنین ایستا شدن چمن مصنوعی می‌شود.

خرید دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی

اگر قصد دارید دستگاه فرچه زنی چمن مصنوعی را خریداری کنید باید به نوع نیاز و هدف خود دقت داشته باشید.ابتدا باید متراژ چمن مصنوعی را در نظر بگیرید.

دستگاه برس زن چمن مصنوعی

یعنی اگر یک استادیوم یا زمین ورزشی یا چمن مصنوعی فوتسال است ، طبیعتا فرچه چمن زنی دستی یا سیمی مناسب کار شما نیست.بهتر است از فرچه زنی برقی استفاده کنید.

اگر مساحت شما چندان بزرگ نیست و نظافت کار روتین و هر روزه نیست بد نیست که از نوع دستی استفاده کنید.

قیمت دستگاه های فرچه زنی چمن مصنوعی

برای گرفتن قیمت فرچه زنی چمن مصنوعی بهتر است بعد از مشخص کردن هدف و نیاز خود این کار را انجام دهید

معمولا قیمت فرچه زنی برقی بیشتر از سایرین است ولی در عوض ایمن‌تر و دارای قابلیت‌های بهتری است.

همچنین خود فرچه زنی برقی با برخورداری از تجهیزات باکیفیت‌تر می‌تواند رده بندی متفاوت قیمت داشته باشد.

بنابراین اگر شما جز کسانی هستید که هفتگی بین یک الی دو بار یا بیشتر چمن مصنوعی را برس می‌کشید بهتر است، نوع مرغوب و باکیفیت را خریداری کنید.

محدوده قیمت فرچه زنی چمن مصنوعی مدل های دستی ، بین 17 تا 25 میلیون تومان می باشد . اما آیا تهیه این دستگاه ضروری است ؟

تهیه دستگاه برس چمن مصنوعی ضروری است ؟

قاطعانه جواب این سوال خیر است ! چرا که دستگاه فرچه زنی استفاده زیادی ندارد . این دستگاه دست راست نصاب های چمن مصنوعی می باشد . با فرچه زن ، برای پخش کردن مواد پر کننده در زمین چمن مصنوعی ورزشی و فوتبالی استفاده میشود .

بنابراین نیاز به تهیه این محصول به صورت شخصی نیست .چرا که استفاده آنچنانی از آن ندارید . معمولا فرچه زنی چمن مصنوعی فوتبال ، هر 6 ماه یک بار انجام میشود .

حتی میتوان به وسیله برس های سخت و به صورت دستی نیز این امر فرچه زنی را انجام داد .

چمن مصنوعی سالیان سال است که جای ویژه‌ای در بین کاربران به جای چمن طبیعی بدست آورده است.مراقبت‌های همیشگی چمن طبیعی را ندارد و کاملا به صرفه  اقتصادی است.

اما همین که گفته می‌شود دیگر مراقبت نمی‌خواهد برخی از کاربران آن را به حال خود رها می‌کنند.توجه داشته باشید که این چمن هم در معرض محیط طبیعی قرار دارد که منجر به آلودگی و کثیف شدن چمن می‌شود.اگر این موارد پاک و زدوده نشوند به مرور زمان تیره و پوسیده می‌شود.

بنابراین مراقبت‌هایی مثل شست و شو و فرچه زنی مورد نیاز چمن مصنوعی بعد از نصب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *